Succesfuldt traktortræk på ny bane

Efter sidste års aflysning, var arrangørerne bag traktortrækket, Morsø LandboUngdom spændte på, og en smule nervøse for, hvordan opbakningen til dette års traktortræk ville være. Alle negative forudsigelser blev dog i dén grad gjort til skamme,. Årets træk viste sig at blive en stor succes.

– Sidste år måtte vi aflyse, da vi ikke kunne tiltrække tilstrækkeligt mange trækkere. Banen var simpelthen blevet for dårlig til, at det var attraktivt at deltage. Det har i dén grad ændret sig, idet vi jo nu har fået en spritny, flot bane på Morsø Landbrugsskole. Samtidig flyttede vi i år arrangementet til lørdag aften i stedet for lørdag eftermiddag, så det var flere nye tiltag vi søsatte til dette års arrangement. Heldigvis valgte både publikum og trækkere at kvittere for dette ved et flot fremmøde. Hele 44 trækkere stillede op, og op mod 1.100 glade tilskuere bidrog til den gode stemning, fortæller formand Mads Søndergaard fra Morsø LandboUngdom.

Foto: Thorkild Østergaard

Niels Sørensen fra slædeteam Black Devil, der stod for slæden til årets træk, var da også imponeret over, hvor mange tilskuere det lokale træk formåede at tiltrække.

– Vi ser nogle gange, at når man flytter sådan et arrangement fra byen og ud på landet, så bliver det svært at tiltrække tilskuere. Men det problem havde de bestemt ikke her. Der var en rigtig flot publikumstilslutning. Det er en fin bane i et lækkert område…der mangler lige de sidste tilpasninger, men der er ingen tvivl om, at det bliver en rigtig lækker bane, der fremover kommer til at danne rammen for Morsø Traktortræk, lyder det fra Niels Sørensen.

Foto: Thorkild Østergaard

Vejrguderne var også på arrangørernes side. Solen skinnede fra en skyfri himmel, folk var glade og godt tilpas, og stemningen var i top.

– Én af deltagerne sagde, at det jo nærmest var hel festivalstemning. Og kan vi skabe sådan en stemning til et traktortræk, ja så er tingene sgu lykkes for os, smiler Mads Søndergaard.

Foto: Thorkild Østergaard

Forfatter

Related posts

Top