Succesfuldt eSport-event gentages på Mors

Sidste år afholdte Midtmors Sport for første gang et gaming event som tiltrak over 100 glade og forventningsfulde gamere i alderen 9-25 år. Eventet blev en succes med mange positive tilbagemeldinger – og derfor gentages arrangementet fredag til lørdag d. 1.-2. februar.

Eventet skal være med til at bibeholde, understøtte og hjælpe til ny interesse for LAN og eSport.

– Vi afholder eSport-eventet som en naturlig del af den succes vi har haft med opstarten af eSport i Midtmors Sport. Det bliver 24 timer med uanede mængder af gaming, action, spil, motion, grin og snak, fortæller centerleder Keld Andersen, Midtmors Sport.

– Der er fuld gang i eSport over hele Danmark, faktisk er eSport er den hurtigst voksende sportsgren i verden, og den bølge vil vi gerne være med på i Midtmors Sport. Vi vil gerne skabe anderledes aktiviteter, så gamerne også får et tilhørsforhold til hallen. Der er nemlig meget mere i at blive en dygtig gamer end blot at sidde foran skærmen.

I år vil der være en turnering i både CS:GO, FIFA og Fortnite.

– Vi arbejder på en minor og en major league i CS:GO, så alle uanset niveau kan være med. Fælles for begge er at der vil være mindre præmier på højkant, fortæller Keld Andersen.

Læs mere om arrangementet HER

Salg af billetter sker via http://billetten.dk/search/?searchtext=Esport

Forfatter

Related posts

Top