Succesfulde Mors-virksomheder tildelt erhvervspris

Begejstringen er høj hos Mors-virksomheden Dencker, som er totalleverandør til værktøjs- og plastindustrien, der netop er blevet udnævnt til Succesvirksomhed 2020.

Prisen gives af Spar Nord og BDO til virksomheder, som lykkes med kontinuerligt at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

På baggrund af 36.412 regnskaber fra virksomheder i Region Nordjylland har Spar Nord og BDO netop fundet frem til de 200 virksomheder, som over en femårig periode har haft størst succes på en række finansielle parametre. De 200 virksomheder hyldes nu af Spar Nord og BDO med erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020.

– Vi er utrolig glade for at være blevet kåret til Succesvirksomhed blandt så mange andre dygtige virksomheder i dansk erhvervsliv. Det er særligt en stor anerkendelse, da prisen fokuserer på det lange seje træk og dermed en kontinuerlig vækst, som vi vægter højt i virksomheden. At vi efter knap 25 år er nået hertil, er vores medarbejderes fortjeneste. De leverer hver dag en eminent indsats, fortæller stifter og administrerende direktør, Anders Dencker.

– Ligeledes er vi taknemmelige for vores kunder, der troligt gennem de mange år har vist os stor tillid. Det har skabt grobund for gode relationer og samarbejder, som er hele omdrejningspunktet for vores forretning.

Dencker er beliggende i Nykøbing og beskæftiger i dag knap 60 medarbjedere efter at have fordoblet medarbejderstaben i 2017, hvor virksomheden overtog DGS Thisteds værktøjs- og støberiafdeling.

Mors-virksomheden Smartlift er også blevet tildelt titlen som Succesvirksomhed 2020, og er altså blandt de 200 virksomheder i Region Nordjylland der har klaret sig bedst.

En anden Mors-virksomhed som er blevet kåret som Succesvirksomhed er Smartlift, som specialiserer sig indenfor glaslifte til montage af vinduer og paneler:

– Vi er meget glade for den anerkendelse, der er forbundet med at modtage prisen som succesvirksomhed. Det betyder meget, at vi bliver anerkendt for det hårde arbejde, som vores medarbejdere lægger for dagen, og de gode resultater, som vi har opnået, fortæller administrerende direktør i Smartlift, Jacob Libach Nielsen, og tilføjer:

– Prisen afspejler netop også vores fokus på langsigtet vækst. Her er det især vores medarbejdere og ejere, Nicolai Tange Jørgensen og Vækst-Invest Nordjyllands, fokus på at lytte til kundernes behov, som har betydet, at vi i dag leverer glaslifte til det meste af det europæiske marked, USA samt flere oversøiske lande.

Smartlift beskæftiger i dag omkring 50 medarbejdere med produktion og logistik i Nykøbing Mors samt salg og udvikling i Aalborg, mens nogle medarbejdere er tilknyttet virksomhedens eksportmarkeder.

Forfatter

Related posts

Top