STX-elever næstbedste innovatører i Nordjylland

Efter næsten fire måneders intensivt arbejde for at udvikle og præsentere Nordjyllands bedste idéer, fik STX elever fra Morsø Gymnasium i går 2. pladsen til finalen i den store innovationskonkurrence Nordjyske Nyskabere i Aalborg.

STX uddanner innovative elever! Det står igen klart, efter at elever fra Morsø Gymnasium i går i finalen snuppede anden pladsen i den store innovationskonkurrence Nordjyske Nyskabere for næsen af de andre ungdomsuddannelser i Nordjylland.

Nordjyske Nyskabere er en stor innovationskonkurrence for elever fra ungdomsuddannelser i Nordjylland. Her fremlægger eleverne deres iværksætteridéer for en række succesrige iværksættere og dommere, og tre piger fra Morsø Gymnasium fangede dommernes interesse i forløbet.

Lærke Lund Fredholm, Mai Kjær Jensen og Janni Holmbo Bak fra 2.g på Morsø Gymnasium viste med deres spændende koncept Create a Cake dommerne, at deres idé har stort potentiale i sig. Create a Cake er et bage-samlesæt, hvor familier køber et bagesæt til en kagemand. Familien vælger selv kagetype, udseende og pynt, og så er det bare i gang med at hygge sig med bagningen af lige den kagemand, fødselsdagsbarnet ønsker sig.

Elevernes idé har udviklet sig igennem de sidste fire måneder, hvor de sammen med alle de andre kreative elever fra ungdomsuddannelserne har deltaget i en stor workshops. Her har de har arbejdet med deres idéer og præsenteret dem for dommerne.

Foto: Morsø Gymnasium

Forfatter

Related posts

Top