Stribevis af tyverier fra biler i Nykøbing

En eller flere gerningsmænd har natten mellem fredag og lørdag haft travlt i Nykøbing.

I hvert fald har politiet modtaget i alt 8 anmeldelser om hærværk og tyveri fra personbiler.

På Tingvej fik en VW Golf knust den ene siderude. Intet blev stjålet fra bilen, og politiet tror derfor også, at der kan være tale om et forsøg på at stjæle selve bilen.  I samme tidsrum er det gået ud over tre biler, som holdt parkeret på Møllevænget.

Fra en af Renault Twingo er der blevet stjålet både hjulrens, sikkerhedsveste og en mobilholder. Fra en Nissan Note blev der stjålet tre kasser hvidvis samt to løse flasker hvidvin, som var pakket ind i celofan. Flaskerne blev fundet kort derfra. Desuden frontpanelet til radioen og en GPS af mærket Tomtom stjålet. I begge tilfælde er en eller flere ruder blevet knust. Som det sidste på Møllevænget blev en personbil, som holdt parkeret i en privat carport, ridset med en spids gentstand.

Fra en personbil, som holdt parkeret i Fuglsøparken, blev der stjålet en kikkert af mærket Leika, en GPS af mærket Garmin, en lommelygte og en dåsecola til en samlet værdi af 6.000 kroner. også her har den eller de skyldige skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en rude.

En bil, som holdt parkeret på Skovvej, fik også en rude knust i samme tidsrum. Herfra blev der stålet et indbygget GPS samt en advarselstrekant, som blev fundet cirka 10 meter fra bilen.

Fra en firmabil på Grønnegade er der blevet stjålet et headset og diverse skriveredskaber til en samlet værdi af 2.000 kroner.

Til slut er det gået ud over en personbil, som holdt parkeret på Tinghusvej. Herfra er der blevet stjålet både instruktionsbøger til bilen samt bøger med diverse vejkort.

– Vi kan kun opfordre folk til at holde øjne og ører åbne, lyder det fra politikommissær ved lokalpolitiet i Thisted Jørgen Jensen.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top