Stribe af sigtelser til thybo for 3. gang på 9 dage

For 3. gang inden for de seneste ni dage har politiet standset en 27-årig mand fra Thy, og hver gang har det kastet en stribe af sigtelser af sig.

Natten til idag kort før kl. 01 blev den 27-årige standset af Politiet på Gl. Refsvej i Hurup. Her viste det sig, at han var påvirket af stoffer hvilket han bliver sigtet for. Derudover bliver han sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet han blev fundet i besiddelse af en peberspray samt kørte rundt med en køkkenkniv i bilen. Bilen var desuden ikke indregistreret. På bilen sad der to stjålne nummerplader, som thyboen også er blevet sigtet for at have stjålet. I bilen fandt Politiet også en joint.

Slutteligt kunne han ikke fremvise noget gyldigt kørekort.

Politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted fortæller, at nattens sigtelser mod manden stort set er identisk med de sigtelser som den samme mand blev præsenteret for i samme område forrige mandag. Men det stopper slet ikke her.

Den 27-årige blev nemlig standset i Holstebro den 25. april.

Udover den lange række af sigtelser vil mandens bil nu også blive beslaglagt, fordi han tre gange inden for kort tid er blevet taget i at køre bil uden at have et kørekort.

LÆS OGSÅ:

Thybo i besiddelse af flere knive da han blev standset af politiet

 

Foto: Rigspolitiet

Forfatter

Related posts

Top