Straf på vej: Ølkastende MTH-fan fortryder sin handling

Mors-Thy Håndbold kom på alle landets håndboldlæber efter weekendens kamp mod Lemvig-Thyborøn.

I de allersidste sekunder af opgøret, som Mors-Thy Håndbold tabte knebent med 24-25, kastede en blåbluset fan en fadøl efter én af kampens to dommere. en handling som klubbens sportsdirektør Henrik Hedegaard straks tog afstand fra:

– Vi tager afstand for enhver form for reaktioner af den her karakter. Det strider imod vores DNA. Håndboldkampe afgøres på banen, uanset resultatet.

Angrer og fortryder
Klubben har været i kontakt med den pågældende fan:
.

.

Møde om straf
Henrik Hedegaard fortæller, at man i klubben vil holde et møde i løbet af i dag:

– Der kommer til at blive tale om en straf. Jeg kan ikke sige noget om hvilken straf, men vi melder noget ud senere i dag, slutter sportsdirektøren.

Også fanklubben Bette Balkan tog efter kampen afstand fra ølkasteriet:

– Vi kan selvfølgelig ikke tage ansvar for den slags handlinger, og tager på det kraftigste afstand fra sådan en opførsel.

Ølkastet kan også vise sig at få konsekvenser for selve Mors-Thy Håndbold som klub. Kampens dommere har nemlig valgt at indberette episoden, og derfor er det nu op til Dansk Håndboldforbund (DHF) og Disciplinærinstansen at afgøre, om Mors-Thy Håndbold skal straffes:

– Nu iværksættes en høringsproces. Når denne er afsluttet, vil Disciplinærinstansen træffe en afgørelse – formentlig i løbet af 1- 1½ uge, fortæller turnerningsansvarlig hos DHF, Frank Smith der ikke vil komme med nogle bud på en evt. sanktion i den akutelle sag.

Foto: Morsthy.dk

Forfatter

Related posts

Top