Stortalent fuldender Mors-Thy Håndbolds målmandstrio

Mors-Thy Håndbold har lavet en tre-årig aftale med landsholdsaktuelle Nicklas Graugaard Nielsen, som slår sine folder på HF Mors’ U18-hold.

Nicklas har tidligere spillet i en af MTH’s samarbejdsklubber, Morsø HK, og kom til HF Mors som U14-spiller. Siden da er det kun gået én vej, og nu kulminerer den foreløbige karriere med en plads i U18-ligaen med HF Mors og udtagelse til det danske U19-landshold.

– Det er fint, at vi allerede nu har vores målmænd på plads. Nicklas er et produkt af vores egen talentudvikling, og han har alle forudsætninger for at nå langt. Planen er, at han skal ”stå i lære” og suge til sig fra Kasper Larsen og Jonas Degnbol. Nicklas er en fast del af det danske U19-landshold, og han får gode skudsmål fra målmandstræner, Michael Bruun. Vi tror på, at hvis Nicklas fortsætter sit hårde arbejde, så kan han drive det langt og forhåbentlig udvikle sig til at blive ligamålmand, siger Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Og den lokale spiller et stolt over at være en del af Mors Thy Håndbold.

– Jeg glæder mig til at blive en del af ligatruppen og er spændt på alt det nye, der venter. Min ambition er at fortsætte min udvikling og få en fornemmelse af liganiveauet og forhåbentligt selv ramme det. Det bliver fedt at spille og træne sammen med bl.a. Kasper Larsen, som jeg kan lære en masse af, hvilket jeg glæder mig til. Nu er det op til mig selv at gribe chancen og vise mit værd, så må vi se om det rækker til spilletid, siger Nicklas Graugaard Nielsen.

Forfatter

Related posts

Top