Stort rykind fra ind- og udland til årets Thy Cup

For bare få år siden var tilmeldingen til Thisted IK’s årlige ungdomshåndboldturnering Thy Cup faldet til ca. 100 – 110 hold.

Siden da har udvalget bag turneringen arbejdet målrettet på at øge interessen for deltagelse i egnens største håndboldtræf, og langsomt men sikkert er missionen lykkes.

I 2017 deltog 124 hold. Året efter steg antallet af tilmeldte hold til 136, og i år har 175 hold fra både Danmark og Tyskland meldt deres ankomst. Med 175 deltagende hold, hvoraf 80% skal indkvarteres og bespises, er rammerne for dette års Thy Cup fuldt booket.

Det gælder også de 15 lokale haller i Thy inkl. Midtmors Sport, der skal lægge halgulv til de 573 kampe der skal afvikles.

– Det er svært præcist at forklare udviklingen. Måske hænger det sammen med, at vi skar Thy Cuppen ned til 3 dage – mod 4. Desuden forsøger vi at fastholde det høje serviceniveau og gøre stævnet attraktivt ved at tilbyde min. 6 kampe til alle hold, lyder vurderingen fra formand Steen Stoltenberg.

Fra Thy deltager, udover samtlige hold i Thisted IK og Thy Håndbold, IF Nordthy, Nors BK, Hurup HK og Sjørring HK med et el. flere hold. Ligesom TIK deltager i Morsø Fair Play Cup, så stiller HF Mors med mange hold.

Thy Cup afvikles i dagene 27.-29. december.

Foto: Thy Cup

Forfatter
Tags

Related posts

Top