Stort liveshow runder ”Thy i Balance” af

– Vi satser på at være færdige, så vi kan nå at heppe på vores to lokale X-Faktor helte ”Simon & Marcus”. Dem skal vi have i finalen, så alle stemmer er vigtige.

Ordene kommer fra Thy’s handelschef Michael Vendelbo. Han har de seneste måneder stået i spidsen for en række initiativer, som har til formål at skabe et Thy i balance i kølvandet på coronakrisen.

Fredag aften kulminerer det hele i et stort liveshow på facebook. Showet sendes fra kl. 17.50 fra Thyhuset.

Jesper Grønkjær som medvært
Michael Vendelbo har selv været vært for de to første liveshows, men denne gang får han selskab af den tidligere professionelle fodboldsspiler Jesper Grønkjær. Siden han lagde støvlerne på hylden har han været tv-vært, så han ved om nogen hvad det vil sige at stå foran et kamera.

Michael Vendelbo som vært på et af de tidligere liveshows. Foto: Screendump, Thy i Balance

– Jesper Grønkjær var den første, der meldte sig under fanerne, da vi spurgte rundt omkring. Både i form af støtte, som han satte ord på i en video, men også som ulønnet medvært i vores liveshow. Det samme gælder alle øvrige, vi har spurgt. Det har været altafgørende for, at vi har kunnet bryde gennem mediemuren, påpeger Michael Vendelbo.

Thyhuset vil til showet blive indrettet i fire forskellige studier. Programmet bliver lidt som de gamle ”Eleva2ren” på TV2, hvor man har forskellige små studier i studiet, man sender de enkelte interviews, indslag eller lodtrækninger fra. Alt sammen bundet sammen af musik.

– Onplugged spiller unplugged eller akustisk om man vil i studiet aftenen igennem. Herudover kommer der musik med Martin Kanstrup, Johan Kolstrup samt verdensstjernen Walter Trout der er gået sammen med internationalt kendte og lokale Blindstone, fortæller Michael Vendelbo.

Borgmester og bryghusdirektør på besøg
TV-showet får også politisk bevågenhed. Det er nemlig en bevilling fra Thisted Kommune, der har givet ”Thy i Balance” luft under vingerne. Borgmester Ulla Vestergaard (A) gæster derfor de bløde sofaer til en snak i studiet.

– Vi laver også en ølsmagning i studiet, hvor Bryggeridirektør Aage Svenningsen vil smage for. Jeg kan godt afsløre, at vi skal tilbage til det studie fem gange i løbet af aftenen. Vi håber, at seerne stadig holder ved til sidst, når den femte og sidste øl præsenteres, griner Michael Vendelbo.

Postkort og masser af præmier
Liveshowet kommer ikke kun” til at koncentrere sig om studiet i Thisted. Liveshowet byder også på en række afstikkere til store dele af Thy:

– Vi forventer at komme til Sydthy, kystbyerne og måske det vestligste hjørne også, fortæller Michael Vendelbo.

Herudover er der også en lang række store gavekort, der skal udtrækkes. Det er de seks gavekort til en samlet værdi af 50.000 kroner, som Sparekassen Thy, Thisted Forsikring og Tømmergaarden har sat på højkant i forbindelse med salget af ”Thy i Balance”-gavekortene.

– Gavekortene er delt op med to a 12.500 kroner, to a 7.500 kroner og to a 5.000 kroner, fortæller Michael Vendelbo.

Det bliver adm. direktør for Sparekassen Thy og adm. direktør for Thisted Forsikring Dennis Rene Petersen, der skal finde de seks vindere, lige som der vil blive udtrukket en række vindere aftenens igennem i ”Bid af Thy”-konkurrencen.

LÆS OGSÅ:

Lokale mastodonter bakker op om Thy i Balance

 

Foto: Søren Mygind.

Forfatter

Related posts

Top