Storsponsor forlænger og udvider aftale med Thisted FC

Dragsbæk-gruppen og Thisted FC har indgået en ny treårig aftale.

Aftalen, som er den største, der indtil nu er indgået mellem de to, betyder, at Dragsbæk fremover vil være en af de primære sponsorer i klubben.

Samarbejdsaftalen skal ses som en trepartsaftale mellem Dragsbæk, Ice Bakers og Thisted FC. Dragsbæk ejer 90% af Ice Bakers, der er den lokale isproducent her i Thy, som har stor succes med 100% plantebaseret is.

– På vegne af Dragsbæk-gruppen, så vil vi gerne støtte op omkring lokalsamfundet. Det er vigtigt for os, i denne aftale, at vi måske har kunne være med til at give lidt ro på bagsmækken, der måske har været en lidt turbulent periode igennem, hvorfor vi nu håber, at vi kan få lidt mere ro på.

– Samtidig er det vigtigt for os, at netop omkring dette sponsorat, at vi støtter bredden i det, hvilket vil sige lige fra ungdomsholdene, kvindeholdet såvel som herreholdet, udtaler Claus Sørensen, Direktør hos Ice Bakers.

Den nye aftale skal blandt være medvirkende til at sætte fokus på de lokale thyboer, der er at finde i klubbens eliteafdeling. Dragsbæk er kendt gennem deres koncept ”Fra os i Thy”, som fokuserer på den gode kvalitet, der er i Dragsbæks produkt, Bakkedal. Denne historiefortælling ønsker Thisted FC fremover at understøtte gennem samarbejdet med Dragsbæk, hvor Thisted FC i samarbejde med Dragsbæk ønsker at hylde områdets lokale spillere, der er at finde i truppen.

– Det er hjerteskærende, at vi har så stor en opbakning fra vores lokale sponsorer. Og når Dragsbæk og Ismejeriet Thy går ind i sådan en aftale som denne, så giver det os ro, stabilitet og kontinueret i vores økonomi samtidig med, at det giver os mulighederne for at arbejde hen i mål de mål vi gerne vil opnå, udtaler Peter Boel, bestyrelsesformand for Thisted FC Elite.

Den nye aftale træder i kraft fra 1. juli 2021 og løber de kommende tre år.

Forfatter

Related posts

Top