Storslået sommerjazz i vente

Onsdag den 29. juni fra kl. 17-20 går det igen løs i De Sorte Huse i  Agger,  med den første af sommerens musikarrangementer.  Det sker med en storslået koncert hvor der er ikke mindre end 16 musikere på scenen.

-Det er det Thy baserede Big-band, Bogeyman Band, under ledelse af René  Nørskov, der  spiller ”musik fra før verden gik af lave” som orkestret udtrykker det, fortæller formanden for AggerEvents, Kaj Thomsen.

Repertoiret er kendte evergreens i arrangementer fra de store kunstnere som Count Basie, Duke Ellington, Woody Herman, Glenn Miller m.fl.. Men der er også plads til mere rockede numre, som eksempelvis fra Stevie Wonders’ repertoire.

Besætningen med trompeter, tromboner, saxofoner og rytmegruppe er, som nogle måske husker det fra den gyldne swingtid, en besætning som virkelig kan levere flot lyd i elegante arrangementer, og der venter publikum en oplevelse. En oplevelse hvor man kan synge/nynne med på de kendte klassikere, ligesom der sikkert vil blive klappet godt efter de flotte soli, som flere af musikerne hiver ud af instrumenterne.

Billetter kan købes her

 

 

Forfatter

Related posts

Top