Stor MGP-fest i Midtmors Sport

Lørdag d. 29. februar bliver Midtmors Sport pyntet op med rød løber, glimmer, balloner og knæklys, når der for første gang inviteres til stor MGP-fest.

”Ideen om at vise MGP på storskærm kom efter en forælder henvendte sig til os via Facebook. Vi syntes at det lød som en fuldstændig genial ide, så det tog egentlig allerede fart der. Vi har lejet en kæmpe storskærm, MySelfie, købt rød løber i metervis og nærmest støvsuget nettet for glimmer, knæklys og konfetti. Det skal være mindst lige så fedt et arrangement, som hvis man var til MGP i Royal Arena, fortæller halassistent, Rikke A. Markussen.

Fra klokken 17.15 er der ankomst på den røde løber, hvor man får udleveret sit adgangskort. Adgangskortet er personligt, og fungerer som VIP-billet. VIP-billetten er tilgængelig for alle og nødvendig for at man kan deltage i de forskellige aktiviteter. VIP-billetten koster 200,- og der er aftensmad og fri adgang til alle aktiviteterne inkluderet.

– Kl. 19.30 åbner vi dørene op for alle. Så selvom man ikke har købt en VIP-billet, så synes vi at alle skal komme og se MGP i Midtmors Sport. Vi opfordrer alle til at tage en foldemadras eller lignende med, så man rigtig kan slænge sig foran storskærmen. Fra kl. 20.00 er det kun baren med snacks og børnedrinks der er åbent, så der er ro til at følge med i showet.

Arrangementet er for alle uanset alder – dog skal børn fra 2. klasse og nedefter komme ifølge med en voksen. For at det hele ikke skal blive for tøset og lyserødt, bliver håndboldhallen lavet om til en battlefield hvor man kan få brændt krudt af inden showet går i gang. Flexlokalet bliver mørkelagt, og inden man går ind, får man udleveret knæklys til at tage rundt om arme og ben, og så er det ellers bare at danse løs i mørket.

– Og så har vi selvfølgelig en bar med lækre børnedrinks, en glimmer-zone hvor man kan få glimmer i både hår og ansigt. Så burde alle være klar til at se MGP i Midtmors Sport, fortæller Rikke A. Markussen.

Du kan læse meget mere om arrangementet, der arrangeres i samarbejde med Øster Jølby Borger- og Erhvervsforening, på midtmorssport.dk eller på facebook.

Direkte fra Royal Arena
MGP sendes på DR1 lørdag den 29. februar kl. 20. MGP finder i år sted i Royal Arena.

Værterne Kristian Gintberg og Joakim Ingversen, der kommer til at styre publikum, seerne og de otte finalister gennem showet og generalprøven på den nybyggede scene i Royal Arena i København, mestrer om nogen at skabe et storstilet MGP-show, for de har begge været værter på MGP-scenen før, bare aldrig sammen.

Foto: Agnete Schlichtkrull

 

Forfatter

Related posts

Top