Stor lokal opbakning til Durups ’nye’ brugs

St. Bededag indviede Dagli’Brugsen i Durup sine nyindrettede lokaler. Og allerede inden bestyrelsesformand Poul Verner Pedersen holdt velkomsttalen og klippede den røde snor ved 8-tiden, var omkring 150 mennesker mødt op.

Poul Verner Pedersen understregede i sin morgentale, at det var helt afgørende med den store lokale opbakning for den lokale brugs – en opbakning som han var sikker på, ville fortsætte ufortrødent i Durups ’nye’ brugs.

Også for brugsuddeler Morten Glanz var der grund til optimisme.

– Vores kunder har taget ombygningen med imponerende ro’, begynder han. ’De har i et par uger skulle lede efter varerne, fordi det meste har skiftet plads. Men nu er vi klar med en mere logisk indretning, som alle selvfølgelig lige skal vænne sig til, sagde han.

Han forklarer videre, at butikken på grund af den nye indretning fremstår meget større, selvom det kun er ganske få kvadratmeter butikken er udvidet med. Varesortimentet er også stort set som man kender det – dog har butikken nu integreret og udvidet det veganske udvalg, man tidligere havde i et stort separat køleskab på gangen.

En anden vigtig nyhed er det store flotte indkøbsvogne butikken har fået. Og da de samtidig skal stå udenfor, besluttede man, at de skulle være med pantlås. Derfor fik dagens kunder udleveret nøglering med Coop-mønt, så de ikke skal huske 10’eren eller 20’eren, når der skal handles stort.

Det var dog ikke kun nøgleringe kunderne fik. Der var også Othellolagkage og en pose rundstykker til de 200 første morgenfriske kunder i butikken.

Forfatter

Related posts

Top