Stor knallertaktion i Thisted: 16 bøder og sigtelser uddelt

I forbindelse med Politiets landsdækkende indsats mod særligt knallertførere, var færdelspolitiet forleden til stede i og omkring Thisted med en række køretøjer herunder flere civile patrujlebiler.

Aktionen, der foregik i eftermiddags- og aftentimerne, kastede 16 sigtelser af sig. 7 knallertførere blev sigtet for konstruktivt at have ændret i knallerternes opbygning så de kørte for stærkt, 3 blev sigtet for at køre på en ikke-indregistreret knallert mens yderligere 2 personer blev sigtet for ikke at have den lovpligtige forsikring på knallerten i orden.

Derudover blev to personer sigtet for at have kørt med en passager bag på knallerten, ligesom de pågældende passagerer også blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

I alt blev 28 knallerter standset. Derudover blev der udskrevet enkelte bøder til bilister som bl.a. talte i håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Politiets målrettede kampagne fortsætter ugen ud:

– Så om de (færdselspolitiet, red.) kommer igen på et senere tidspunkt eller i anden by vil tiden vise, siger politiassistent ved lokalpolitiet i Thisted Søren Ribens.

LÆS OGSÅ:

Politiet holder ekstra øje med knallerter og cyklister

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top