Stor interesse for nyopførte lejeboliger i Øster Jølby

Planerne om at bygge 8-12 nye udlejningsboliger i Øster Jølby har fået en positiv modtagelse.

For nyligt inviterede Nykøbing Mors Andelsboligforening til informationsmøde, og her mødte mere end dobbelt så mange op som havde forventet:

– Det kom bag på os og vidner om, at der er en stor interesse for at få etableret lejeboliger i Øster Jølby, og den proces sætter vi i gang nu, fortæller Henrik Rene Christensen, formand for andelsboligforeningen.

Boligprojektet i Øster Jølby er det andet større projekt, Nykøbing Mors Andesboligforening sætter i gang indenfor få år. Sidste år indviede man Klosterparken bestående af ni nye boliger med udsigt ud over fjorden i Nykøbing. Også her var interessen stor.

– Belært af erfaringerne fra det projekt gør, at når interessen er så stor i Øster Jølby som den er, kan vi roligt gå videre i processen. Derfor går vi nu i gang med at foretage nogle foreløbige beregninger omkring blandt andet økonomi fortæller Henrik Rene Christensen.

Klar i 2021
Han forventer, at indsende projektansøgningen til Morsø Kommune i slutningen af året.

Han fortæller samtidigt, at man på informationsmødet nedsatte en idegruppe på 20 personer, hvor de potentielle lejere kan komme med input til, hvordan boligerne skal udformes. Gruppen skal være med til at sikre, at boligerne bliver moderne og tidssvarende og at de opfylder præcis de behov, som de kommende lejere har.

Den foreløbige plan er, at have boligerne klar til indflytning i 2021. Det kræver dog, at kommunen i første omgang godkender byggeprojektet.

 

Forfatter

Related posts

Top