Stor interesse for nye boliger i Øster Jølby

Der er stor interesse for at flytte ind i en af de ti nye boliger, Nykøbing Mors Andelsboligforening er ved at bygge i Øster Jølby.

Interessen glæder foreningens formand, Henrik Rene Christensen.

– Det vidner om, at den enorme interesse, der har været hele vejen igennem, er reel og at der virkeligt er et stort behov for den type moderne boliger, vi bygger i Præstbroparken i Øster Jølby, siger han i en pressemeddelelse.

Han bakkes op friske tal, der viser, at 40 personer nu er skrevet op til at komme i betragtning til en af de nye boliger på 92 kvm. eller 110 kvm.

– Vi får henvendelser løbende og man har stadig mulighed for at komme i betragtning. Efter den 17. maj går vi i gang med at finde de første fire familier, der kan flytte ind fra den 1. september. Efter den 11. oktober går vi i gang med arbejdet med at finde ud af, hvem som skal have tildelt de sidste seks boliger, lyder det fra Peter Nicholas Pedersen, der er forretningsfører for Nykøbing Mors Andelsboligforening.

Processen med at tildele boligerne, tager nogle dage, da der selvfølgelig lige skal være mulighed for at overveje beslutningen inden, man slår til eller vi i modsat fald skal gå videre til den næste på listen, fortsætter han.

Han oplyser desuden, at man kan blive skrevet op på ventelisten via foreningens hjemmeside eller ved at møde personligt op på foreningens kontor.

Visualisering: Arkitektgruppen Limfjorden

Forfatter

Related posts

Top