Stor fotokonkurrence i Nationalpark Thy

Hvert år i perioden den 1. januar til den 24. maj kl 23.59, kan man deltage i Nationalpark Thys fotokonkurrence.

I år er alle 4.-9. klasserne på folke- og friskolerne i Thy, samt foreløbigt Sydmors Skole på Mors, blevet inviteret til at deltage i konkurrencen:

– Alle skoler er i princippet velkommen til at deltage, men fotos skal tages i Nationalpark Thy, og det er selvfølgelig en barriere for nogle, fortæller projektleder Bo Immersen.

Inspiration for børn og unge
Målet med konkurrencen er, at inspirere børn og unge til at komme mere ud i naturen og få øjnene op for, at der er mange forskellige måder at se naturen på.

– Ved at bruge foto med mobiltelefoner, kan alle elever typisk være med. Man skal ikke have nogle særlige forudsætninger for at være med i konkurrencen, som dermed kan afvikles med nogenlunde samme præmisser for alle. Derudover er det et mål, at eleverne kommer ud og oplever den karakteristiske natur i Nationalpark Thy, fortæller Bo Immersen.

Præmier på højkant
Et dommerpanel sammensat af Nationalpark Thy og Kulturrummet vil gennemse alle deltagende billeder og udvælge vinderfotos.

1. præmie: Gavekort på 1.000 kr. til Photocare i Thisted. Print af vinderfoto i 30*40 cm.

2. og 3. præmie: Goodiebag med friluftsudstyr og lignende. Print af vinderfoto i 30*40 cm.

Derudover har man som klasse også mulighed for at vinde en klassepræmie, i form af en vildtmarksoplevelse i Nationalpark Thy til en værdi af 2.000 kr.

Alle vinderfotos udstilles i to uger hos Photocare i Thisted.

Foto: Nationalpark Thy

Forfatter

Related posts

Top