Stop madspild : lancerer nye produkter lavet af overskudsbrød

Kampen mod madspild er langt fra slut, og derfor lancerer Salling Group (Føtex, netto m.fl.) i dag to nye knækbrød, en ymerdrys og en pankorasp, som hver især indeholder mellem 50-100 procent genanvendt brød.

De fire produkter er udviklet i samarbejde med virksomheden FoodRemade, der arbejder med cirkulær genanvendelse af fødevarer og bageriet Knæk & Bræk. Overskudsbrødet i de nye produkter kommer fra Salling Groups egne bagerier.

Hver dag smides cirka 2.200 tons god og spiselig mad ud i Danmark. Det er ofte madvarer med kort holdbarhed som grøntsager, mejeriprodukter og brød, som ender i skraldespanden.

Foto : Salling Group

af Redaktionen

Seneste Nyt

Relaterede artikler

Thy, Topnyheder

Johnny Hansen vinder sundhedspris

Professor og læge Bente Klarlund og forsanger i Kandis Johnny Hansen modtog Danske Regioners pris Årets Sundhedsdebattør 2025 på Folkemødet på Bornholm.
2 min read
Job & Erhverv, Thy, Topnyheder

Michelin-stjernen lyser fortsat over Tri og Agger

Restaurant Tri i Agger i Thy har for tredje gang opnået en stjerne i den prestigefylde Michelin-guide.
2 min read
Job & Erhverv

Reception hos Hetag Morsø Tagdækning – Stafetten gives videre

Hetag Morsø Tagdækning inviterer til reception fredag den 20. juni kl. 12.00–16.00 i anledning af ejerskiftet i virksomheden. Patrick overtager nu roret, og vi markerer samtidig Niels Rokkjærs afgang efter mange år som dedikeret ejer og drivkraft bag firmaet. Receptionen finder sted på Grønlandsvej 8, 7900 Nykøbing, hvor vi byder alle velkommen til et par…
1 min read

Hjælp os med at dække din by
– Tip os om nyheder!

Så er du med til at hjælp os med at dække de vigtigste historier i dit lokalområde.