Største investering nogensinde: DFI-Geisler opruster til vækst

De seneste års medvind og ambitiøse vækstplaner har fået Mors-virksomheden DFI-Geisler, som leverer bordplader til store dele af Europa, til at investere et tocifret millionbeløb i at automatisere fremstillingen af laminatbordplader, som står for mere end 40 procent af omsætningen.

Og nu er virksomhedens største investering nogensinde – et fuldautomatisk anlæg- netop kommet i fuld drift.

– I Skandinavien er vi den førende producent af køkkenbordplader, og derfor skal vores maskinpark naturligvis også matche vores position på markedet. Vi har af den grund netop investeret massivt i at automatisere og digitalisere produktionen i samarbejde med Nicholaisen, så vi er parate til de ambitiøse vækstplaner, som vi har for de kommende år, fortæller administrerende direktør hos DFI-Geisler, Lars Langkjær.

– Vi har således først og fremmest sat ind ved produktionen af laminatbordplader, som udgør mere end 40 procent af vores omsætning. Det svarer til omtrent 60.000 bordpladesæt, som nu bliver produceret med en komplet løsning i form af et fuldautomatisk anlæg. Dermed er investeringen med til at fremtidssikre produktionen ikke alene i forhold til at skabe en markant mere effektiv produktion, men også med henblik på at producere mere bæredygtigt og skabe de bedste arbejdsforhold for vores medarbejdere, uddyber han.

Det nye anlæg erstatter flere maskiner, hvoraf flere af dem har mere end 30 år på bagen. Samtidig er det nye anlæg mindre energitungt. På den måde opnår virksomheden en væsentlig reduktion på klimaaftrykket, som man hos DFI-Geisler har et stort fokus på at mindske.

Samtidig bliver det fremadrettet muligt at producere flere bordplader om dagen, mens det nye anlæg ligeledes medfører reducerede omkostninger og større fleksibilitet.

DFI-Geisler oplever for tiden stor vækst, og har siden årsskiftet ansat 15 nye medarbejdere – og planen er at endnu flere skal ansættes i fremtiden.

LÆS OGSÅ:

Fremgang hos DFI sikrer flere lokale arbejdspladser

 

 

Forfatter

Related posts

Top