Støjberg fortalte om dagligdagen på Christiansborg

Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg fortalte mandag aften om dagligdagen på Christiansborg i MidtMors Sport i Øster Jølby.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen bød den 170 fremmødte gæster velkommen.

Inger Støjberg berettede om en dagligdag, hvor alle ca. 1.000 personer der arbejder på Christiansborg, er gode kolleger og passer godt på hinanden, som på enhver anden arbejdsplads. I særdeleshed slog ministeren fast, at der er et meget godt klima mellem de forskellige politikere på kryds og tværs af partierne, og at det normalt ikke er så sort/hvidt som medierne giver udtryk for.

Fra Morsø Gymnasium til ministerkontoret
Endvidere fortalte hun om sin vej ind i politik, først som aktiv på gymnasiet i Nykøbing i forbindelse med et alternativ til Operation Dagsværk, dernæst i amtsrådet i Viborg Amt og senere som folketingsmedlem, for til sidst at fortælle om hendes arbejde som udlændinge- og integrationsminister, og ikke mindst arbejdet med at opbygge et helt nyt ministerie.

Efter pausen var der åben for spørgsmål fra salen, og her kom der opfølgende spørgsmål til første del, og selvsagt var der også både spørgsmål og kommentarer til integrationsindsatsen og de udfordringer vi står overfor. Inger Støjberg svarede velvilligt på alle spørgsmålene og begrundede hvorfor hun siger og gør, som hun gør.

Efter de obligatoriske billeder med nogle af tilhørerne tog Inger Støjberg og hendes sikkerhedsfolk fra PET videre og hjem mod Hadsund.

Forfatter

Related posts

Top