Stjernestenen knækkede – en ny er på vej

Der skete et mindre uheld i gågaden i Nykøbing i formiddag. Under arbejdet med at lægge årets stjernesten i Run of Fame, der er en hyldest til vinderne af Mors 100 Miles, faldt stenen ned og knækkede.

Folkene fra kommunens vejafdeling løftede flisen med sugekop, men den slap taget, og der brækkede et hjørne af.

Flisen blev omgående kørt til stenhugger Steen Jensen, der er manden bag stjernestenene.

– Vi kan klistre stenen sammen, men det bliver ikke imponerende kønt. Den anden mulighed er, at vi smider alt andet til side og laver en ny, og det er det vi gør, selv om vi har smaddertravlt. Der er jo ingen, der er interesseret i, at der ligger noget skrammel, siger Steen Jensen.

Han har lovet en ny flise færdig til middag i morgen fredag. Dermed er der god tid, inden åbningen af Mors 100 Miles på Kirketorvet klokken 17. Efter velkomsten, bliver sidste års vinder, Kim Hansen, hædret med en helt nylavet sten.

Rækkefølgen af stenene er også blevet ændret, så den første med vinderen fra 2007 nu er placeret nærmest Rådhustorvet. Det giver mulighed for at fortsætte striben af sten gennem gågaden.

70 modige løbere har meldt sig til start i Mors 100 Miles 2015, der starter fra Kirketorvet lørdag 12. september klokken 9.30.

Se deltagerlisten her

Se mere om Mors 100 Miles her

 

Forfatter

Related posts

Top