Sten i skoen: Kristian Bro stiller op igen på egen liste

68-årige Kristian Bro stiller igen op til kommunalvalget i Thisted på sin egen liste.

Ved kommunalvalget i 2017 var navnet “Grøn liste for sandhed og retfærdighed”. Ved dette valg har listen fået navnet “Sten i skoen”.

Og selvom han ved forrige valg var langt fra at blive valgt ind i byrådet, så har det ikke slået ham ud. Han kæmper videre.

Han kan ikke præsentere et decideret valgprogram, men lover dog thyboerne, at han vil arbejde for dem, hvis han denne gang skulle få krydser nok til at blive valgt ind:

– Jeg er så bredt orienteret og sætter mig ind i nye emner, så alle sager er mærkesager, fortæller han.

KV-kandidaten er uddannet både tømrer, socialpædagog og lærer og har desuden erfaring fra ældreplejen og handicapområdet. I dag driver han hvad selv kalder for Thy’s største Bed and Breakfast. Og selvom han dér er sin egen chef, så har han ikke noget i mod at kæmpe en kamp for et bedre klima – arbejdsklima, forstås:

– Et af hovedemnerne i valgkampen foreslår jeg skal være klimaet, ikke klima-krisen men arbejdsklimaet på de kommunale arbejdspladser. Her er plads til forbedring, siger han og tilføjer:

– Jo bedre arbejdsklima der er i børnehaver, skoler og institutioner, jo lykkeligere er borgerne.

Ved valget i 2017 fik Kristian Bro og “Grøn liste for sandhed og retfærdighed” i alt 25 stemmer, hvoraf 17 af dem var personlige.

Forfatter

Related posts

Top