Steinfath vil være surfsportens sprinterkonge

Lagkagen og flagene er pakket væk, når Klitmøller-surferen Casper Steinfath i eftermiddag dansk tid fortsætter sin trofæjagt i New York, USA.

For nok kan den fire-dobbelte verdensmester fejre sin 26-års fødselsdag i dag under det andet stop på World Touren i Stand Up Padling (SUP). Men når alle sanser er rettet mod at blive surfsportens ubestridte sprinterkonge i år, er der ikke tid til at blive fejret.

– Lagkagen må vente. Lige nu glæder jeg mig til at vise, at man stadig kan regne med mig i toppen af SUP, siger han og henviser til en lidt skuffende 2018-sæson, der godt nok endte med tre gange EM-sølv, men ingen individuelle VM-medaljer.

Den gamle, de unge jagter
– Jeg er en sprinter, og på en god dag kan jeg stadig padle fra alle de andre – selvom jeg efterhånden er blevet den gamle, som de unge jagter, fortæller han fra Long Beach i New York, hvor han blev to’er sidste år i den teknisk krævende sprint med bølger og bøjevendinger.

Inden starten i eftermiddag ligger han nummer tre i den samlede sprint-stilling efter sin tredjeplads på World Touren første stop i London.

Du kan følge Casper Steinfath live fra New York torsdag kl. 16 dansk tid HER.

Foto: Jesper Grønnemark / Red Bull

Forfatter

Related posts

Top