Steinfath vandt i New York

Klitmøller-surferen Casper Steinfath vandt torsdag eftermiddag dansk tid en stor sejr i New York.

På sin 26-års fødselsdag vandt han sprinten i det andet stop på World Touren og kom dermed ét skridt tættere på at indfri sit mål om at blive surfsportens sprinterkonge.

I modsætning til 2018 der bød på en halvskidt sæson for den firedobbelte verdensmester er Steinfath kommet godt fra start i år.

På første stop af World Touren i London blev han nummer tre i sprinten, og det var endda med en overbelastet underarm. Den skade er væk nu, og for to uger siden vandt han Hong Kong Int. SUP Championships.

Foto: John Carter/APP World Tour

– Jeg har vundet så mange andenpladser de sidste par år, og nu er jeg tilbage på toppen. Jeg drømte om at vinde på min fødselsdag, og det er den største drøm, der går i opfyldelse, sagde Casper Steinfath efter sejren.

Finalen blev afviklet på en 500 meter lang M-formet bane med start og mål på stranden, så padlerne skulle både padle mod og med de uforudsigelige bølger på Long Beach. Steinfath var hurtigst på den første runde, men tabte fart ud mod topmærket på den anden runde. På det sidste stræk mod mål fandt han som den eneste en lillebitte bølge, som bar ham forbi venner og fjender ind til stranden.

Casper Wins in New York with 2020 Maliko

What a way to celebrate your birthday! After making the last turn in 3rd, Casper Steinfath motored his 2020 Maliko to 1st and took the win in the Mens Sprint Finals at the APP World Tour New York SUP Open. Also HAPPY BIRTHDAY CASPER!!!

Slået op af Naish International i Torsdag den 5. september 2019

Sejren betyder, at Casper Steinfath ligger på førstepladsen på verdensranglisten i sprint – en placering, han gerne vil beholde frem til sæsonfinalen i Paris til december.

Den unge Christian “Polarbear” Andersen der ligeledes er fra Klitmøller, endte på en 7. plads i torsdagens sprint.

World Tourens tredjestop er i Osaka i Japan om to uger.

Foto: John Carter/APP World Tour

Forfatter

Related posts

Top