Statsministeriet indkalder pressemøde

Statsministeriet indkalder til pressemøde klokken 10.00 om Covid-19 i Danmark. Det meddeler Statsministeriet i en pressemeddelelse.

Det er uvist, hvad pressemødet mere specifikt skal omhandle.

I sidste uge blev alle Folketingets partier enige om, hvad der skulle åbne i fase 2, som begyndte mandag. Partierne blev ligeledes enige om, hvad der kan ske i fase 3 og 4.

Pressemødet er indkaldt, kort tid efter at Sundhedsstyrelsens retningslinjer for fysisk afstand under coronakrisen blev ændret.

Ændringen blev meldt ud søndag aften. Den betyder, at man nu i de fleste tilfælde anbefaler at kunne holde én meters afstand i stedet for to meter.

Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, og De Radikales politiske leder, Morten Østergaard, har i mandagens udgave af Berlingske udtalt, at aftalen om genåbningen af landet derfor er lavet på en forkert præmis. De retter kritik af regeringen.

Ligeledes ser partierne Nye Borgerlige, Liberal Alliance og De Konservative gerne, at partilederne drøfter genåbningen på ny. Aftalen om genåbningen blev forhandlet på plads i løbet af torsdag og fredag i sidste uge.

/ritzau/

/ritzau/

Forfatter

Related posts

Top