Stafet For Livet 2017-resultat gjort op med flot overskud

Regnskabet for Stafet For Livet 2017 på Mors er nu gjort endeligt op, og overskuddet har vist sig at være endnu større end først forventet.

– Vi har nu afsluttet regnskabet for 2017 Stafet for Livet med et helt vildt fantastisk resultat. Hele 654.000 kroner fik stafettens 1760 deltagere samlet sammen og givet til kampen mod kræft”, oplyser kassererne Poul Furbo og Julian Jensen. Et resultat der ligger tæt på sidste års rekordår med 665.000 kroner indsamlet.

D. 10.-11. juni løb årets stafet af stablen i Midtmors Sport i Ø. Jølby. Et flot antal deltagere mødte op til et døgn i kampen mod kræften og i Kræftens Bekæmpelses tegn.

– Vi havde igen i år en fantastisk oplevelse, hvor alt gik, som det skulle. Med godt 200 færre deltagere end sidste år er det et utroligt flot resultat for 2017, der ligger tæt op ad sidste års rekord. Det siger noget om øens store opbakning, og at vores stafet rummer mange fede initiativer fra både styregruppe og deltagere. Musik-arrangement, auktion, guitarløb, spinning-event, salg rundt i teltene og meget mere. Det er så fedt, fortæller formand Keld Andersen.

Med endnu et flot resultat i bagagen starter forberedelserne til Stafet For Livet på Mors 2018 til nytår, hvor der igen er brug for frivillige, der vil være med til at videreudvikle på arrangementet.

– Vi tager imod al frivillighed med kyshånd, om det er til styregruppen eller som medhjælper til arrangementet. Vores stafet er fortsat i udvikling, og her er de frivillige kræfter en stor del af initiativerne for stafettens deltagere, forklarer Keld Andersen.

Nye frivillige eller interesserede kan melde sig på stafettens Facebook-side Stafet For Livet – Mors eller direkte til styregruppens formand Keld Andersen på ansgarvej10@gmail.com

Forfatter

Related posts

Top