Stærkeste felt i mange år til Concordia Forsikring Cup

Igen i år får Thisted besøg af nogle af landets allerbedste svømmere samt et par udenlandske klubber, der også stiller med stærke atleter, når Thy-Hallen i weekenden lægger bassiner til årets Concordia Cup.

VM-svømmerne Viktor Bromer og Mie Ø. Nielsen fra Aalborg må betegnes som ’spidserne’ til stævnet, men også stærke juniorer som Tobias Bjerg (AGF) og Philip Greve (Farum), der begge satte danske rekorder til Europæiske Junior Mesterskaber, er at finde på startlisten. Mon ikke man også vil finde Niklas Hedegaard, Julie Kepp, Frans Johannessen og den tidligere OL svømmer Chris Christensen på medaljeskamlen?

Der er med andre ord lagt op til et brag af et stævne med topsvømning fredag til søndag.

To af landets stærkeste klubber, Aalborg og Esbjerg, stiller med ’fuldt hold’, så kampen om topplaceringerne bliver meget hård og det er i en sæson, hvor en række af svømmerne satser på OL og Europæiske Junior Mesterskaber. Det bliver derfor spændende at se, hvor langt disse svømmere er fremme i deres forberedelser.

Katrine Villesen Thsited Svømmeklub

Thisted egne svømmere fit for fight
Thisteds egne svømmere er, som alle andre, på vej til at komme i form efter sommerpausen.

– I sæsonstarten har vi arbejdet meget med teknik og jeg håber, at en del af dette vil virke allerede nu. Min plan er langsigtet, så til dette stævne er mit mål, at se hvordan svømmerne fungerer under pres, hvor godt teknikken hænger ved og om svømmerne er på et rimeligt fysisk niveau i forhold til tidspunktet på sæsonen. Jeg har efterhånden fået indblik i, hvad svømmerne kan og vil, så ambitiøse målsætninger er på vej. Concordia Cup er vores første virkelige test-stævne i denne sæson frem mod de kommende mesterskaber, siger Cheftræner Søren Rasmussen.

Frederik Jessen (deltager ved Europæiske Junior Mesterskaber), Kathrine Bukh Villesen (Dansk Junior Mester) samt Peter Birk (Finalist ved DM senior) er umiddelbart Thisteds bedste kort.

– men en stribe andre, specielt i de yngre årgange, vil sikkert også markere sig og vise, at de er på vej frem. Vi har specielt en stærk gruppe af junior piger samt nogle meget gode yngre svømmere, siger Cheftræner Søren Rasmussen.

Forfatter

Related posts

Top