Stærke mænd fra TVF vandt DM for hold

2018 har for Thisted Vægttrænings Forenings (TVF) styrkeløftere været et år med en lang række af flotte nationale og internationale præstationer. Og årets sidste mesterskab – DM for hold – blev en suveræn understregning af TVF atleternes klasse.

I holdfinalen mødes årets fire bedste hold i den landsdækkende divisionsturnering, i en direkte kamp om det danske mesterskab. Og ved dette års finaler i Grøndalscentret i København var TVF kvalificeret med et hold i både junior- og senior divisionen.

 

Marcus Boesen aktion. Foto: Thisted Vægttrænings Forening

– På papiret stillede TVF med et skræmmende ungt, og ligeså skræmmende stærkt seniorhold bestående af den nordiske juniormester i trekamp Marcus Boesen i squat, Senior Europamester og Juniorverdensmester i bænkpres Matti Christensen  og endelig den danske seniormester i trekamp Patryk Bolek i dødløft.

Modstanderne i finalen var København SKs (KSK) 1. og 2. hold samt Hvidovre SF. Og i sær københavnernes 1. hold var forventet at blive svære at bide skeer med. Men thyboerne fjernede hurtigt spændingen om hvor pokalen for det danske holdmesterskab skulle hen.

Bl.a. løfted Marcus Boesen et imponerende løft på 307,5 kg i squat. Det tungeste squat i klassisk styrkeløft der nogensinde er leveret at en dansk atlet – uanset kropsvægt og alderskategori.

Sølv til juniorer
TVFs juniorhold som bestod af Benjamin Andersen, Andreas Hovmark og Bernodus Snorrason var på forhånd ikke guldfavoritter, men dog ikke uden chancer på en dag hvor alt går op i en højere enhed.

Men da Andreas Hovmark pådrog sig en rygskade dalede guld forhåbningerne dog en anelse. Men de tre unge atleter leverede en overraskende flot præstation som rakte til en sølvmedalje.

Juniorer på podiet. Foto: Thisted Vægttrænings Forening

Foto: Thisted Vægttrænings Forening

Forfatter

Related posts

Top