Stærk signalværdi i finansordførers besøg på Mors

Fredag besøgte Venstres finansordfører Troels Lund Poulsen sammen med lokalvalgte Torsten Schack Pedersen Morsø Kommunes borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Det overordnede formål med besøget var at sikre, at lokale ønsker fra Mors er helt med ved forhandlingsbordet om to meget vigtige forhandlingerne i den kommende tid: Infrastruktur og landbrugsforhandlingerne.

Besøget indledtes hos landmand Jeppe Bertelsen. Her blev konsekvenserne af de mange virkemidler, der er i spil beskrevet og diskuteret. Eksempelvis vil stigende krav til efterafgrøder betyder markant forhøjede omkostningerne for landmændene på Mors – særligt fordi yderligere krav har en kraftigt stigende omkostningsprofil.

Privatfoto

– Jeg er glad for, at Troels Lund Poulsen som en af Venstres centrale forhandlere lyttede til lokale konsekvenser af nogle af forslag, som flyver igennem luften i øjeblikket, siger Torsten Schack Pedersen, der både er erhvervs- og fiskeriordfører, i en pressemeddelelse.

Senere gjaldt det infrastrukturforhandlingerne på borgmesterkontoret hos Hans Ejner Bertelsen.

Privatfoto

– Jeg er meget glad for, at regeringen har taget rute 26/34 med i sit udspil. Det har været omdrejningspunktet for den fælleskommunale indsats, som Thisted, Morsø, Skive og Herning kommunerne har kæmpet hårdt for igennem flere år, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen i pressemeddelelsen.

Torsten Schack Pedersen supplerer:

– Det er meget vigtigt, at mest muligt af strækningen opgraderes til 2+1 strækning. Og at spaden stikkes i jorden så hurtigt som muligt og ikke først i 2035, siger Torsten Schack Pedersen.

LÆS OGSÅ:

Godt nyt: Regeringen ønsker udvidelse af Rute 26-34

Privatfoto

Forfatter

Related posts

Top