Stadig ledige vaccinationstider på Mors

Turen til at blive vaccineret mod Covid-19 er kommet til borgere på 65 år eller derover, og som samtidig modtager praktisk hjælp i hjemmet.

På Mors vaccineres der både torsdag og fredag i Nykøbing Hallen og i Midtmors Sport i Øster Jølby. I Øster Jølby foregår vaccinationerne i tidsrummet 9.30-15.00. I Nykøbing vaccineres der i tidsrummet 9.00-15.30.

Rasmus Andreasen, der faglig kommunikationsleder i Morsø Kommune oplyser, at der stadig er ledige tider for de borgere, som vel at mærke har modtaget en vaccinations-invitation i e-boks:

– I den første målgruppe af borgere over 65 år, som modtager praktisk og personlig hjælp fra hjemmeplejen er der ca. 550 personer på Mors. De har alle på nuværende tidspunkt modtaget et brev i e-Boks eller via personlig mail, fortæller han.

Han har ikke et præcist tal på, hvor mange der har takket ja til vaccinationen.

– Vi vurderer dog, at ca. 95 % er meget interesseret i at blive vaccineret.

Såfremt man ikke selv har mulighed for at booke en test eller har mulighed for at få hjælp fra venner eller pårørende hjælper hjemmeplejen gerne med at booke – men altså kun for dem, som har modtaget vaccinations-invitationen i e-boks eller på anden vis.

Du kan læse mere om vaccination og transportbehov i Morsø Kommune HER.

Du kan se rækkefølgen for hvornår hvilke grupper inviteres til at blive vaccineret HER.

Foto: Line Bloch Klostergaard

Forfatter

Related posts

Top