Sprudlende foredrag med Søs Egelind

Der er lagt op til en sprudlende eftermiddag når skuespiller Søs Egelind gæster Thisted Musikteater den 30. august.

Søs Egelind ved om nogen, om hvordan humor, et positivt syn på livet og det at begive sig ud i ambitiøse og udfordrende ting kan gøre livet både meget sjovere og mere spændende i længden.

Hun har som entertainer og komiker mange personlige oplevelser og erfaringer med at slippe humoren og en let tone løs i hverdagen. Hun formår hver gang at formidle på en sådan måde, at grin og eftertænksomhed breder sig i salen.

Bliv klogere på, hvordan du kan få stress-barometret til at falde drastisk ved at grine i selskab med andre. Det bliver pludselig sjovt på en helt anden måde at gå på arbejde. Det handler ikke om, at du skal fortælle vittigheder i lange baner, men om at kunne se det uforudsigelige i den pågældende situation.

Tilbage i 1982 blev Søs Egelind uddannet på Århus Teater og har arbejdet som skuespiller siden da på teatre, i film og tv. I forbindelse med hendes karriere som komiker er hun særligt kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt, hvor de har spillet over 80 forskellige figurer i både liveshows og i tv-serien “Kongeriget”.

Der er meget stor risiko for at dit dårlige humør er fuldstændigt ødelagt efter et møde med Søs.

Billetter købes hos AOF Nord eller via musikteatrets hjemmeside.

Forfatter
Top