Spritbilister og ulovlige knallerter: Målrettet indsats giver pote på Mors

I denne uge har Midt- og Vestjyllands Politi haft et målrettet fokus på bl.a. knallerter. Og det har givet pote flere gange på Mors.

Så sent som torsdag aften kl. 18.15 blev en 63-årig kvinde standset af en patrulje på Nørrebro i Nykøbing. Her viste det sig, at kvinden var påvirket af spiritus. En blodprøve skal nu fastslå den præcise promille.

Derudover konfiskerede ordensmagten en knallert onsdag eftermiddag på Fruevej ligeledes i Nykøbing, fordi det viste sig at føreren for anden gang kørte rundt på den konstruktivt ændrede knallert.

Torsdag midt på eftermiddagen blev en 77-årig morsingbo standset i sin personbil i Ørding. Manden kunne dog ikke fremvise et gyldigt kørekort, og vil derfor modtage en bøde for kørsel uden førerret.

Natten til idag spottede en patrulje en personbil kører frem for rødt lyset i krydset Vesterbro/Jernbanegade i Nykøbing. Da betjentente efterfølgende ville påtale forseelsen for føreren, en 18-årig lokal mand, viste det sig at også han var påvirket af spiritus. Også i dette tilfælde skal en blodprøve fastslå den præcise promille.

Foto: Niclas Jessen

Forfatter

Related posts

Top