Sports Collge Mors kom godt gennem corona-udfordringer

Da Henrik Markmøller Bro, formand for Sports College Mors på sidste års generalforsamling nævnte, at noget af det der ville fylde 2019/2020 ville blive økonomi og boligsituationen, fik han ret.

Men derudover var der én ting mere, som kom til at fylde – og som stadig fylder: Corona.

Da coronaen gjorde sit indtog i Danmark tilbage i marts resulterede det i både aflysninger og hjemsendelser:

– Sports College Mors var i en periode meget tom. Vi havde tre unge mennesker boende, som havde arbejdede ude i byen og derved stadig skulle have tag over hovedet, fortalte formandens på en generalforsamling i går aftes.

Siden sommerferien er college blevet fyldt op igen:

Det nye Sports College Mors ventes at kunne slå dørene op i august 2022. Illustration: Sports College Mors

– Det er godt for de unge, godt for Sorts College Mors og godt for økonomien, lød fra Henrik Markmøller Bro, der samtidig roste den daglige leder, Lars Svane Nielsen og det øvrige personale i forbindelse med udfordringerne.

På genralforsamlingen blev der også set fremad. Henrik Markmøller Bro noterer sig bl.a. en rigtig god søgning for næste år. Han glæder sig samtidig over, at de gæster der måtte komme forbi, nu vil blive præsenteret for de flotte tegninger og illustrationer af det nye Sports College Mors – planer, som også kom til at fylde i det forgangne år:

– Der kom virkelig skub i tingene, og nu ikke bare tror vi på det, men nu ved vi, det sker, lød det fra en glad formand.

– Vi skulle gerne åbne døren for et helt nyt Sports College Mors til august 2022.

Sports College Mors kommer ud af regnskabsåret med et tilfredsstillende overskud, mod et planlagt underskud sidste år.

Forfatter

Related posts

Top