Sports College Mors viser nye lokaler frem

Sports College Mors er så stor en succes, at en længe ventet udvidelse, blev færdig lige op til skolestarten for en måneds tid siden. Man har fået en ny indbydende reception, en ny biograflignende TV-stue, nye store og indbydende fælleslokaler, flere og nye lækre værelser til eleverne og administrationen har også fået bedre plads.

– Vi har nu fået plads til 22 fastboende elever på Sports College Mors, der kommer fra Danmark, Tyskland og Letland. Vi kan se, at søgningen til vores uddannelse har været stigende henover de senere år, fortæller Lars Svane Nielsen der er daglige leder af Sports College Mors.

Åbent Hus forud for ligakamp
Og for at fejre indflytningen i de ”nye” lokaler samt for at vise udvidelsen frem og fortælle om de mange tilbud, Sports College Mors har til de unge, afholdes et ”Åbent Hus” arrangement forud for Mors Thy Håndbolds kamp imod Lemvig lørdag den 13. oktober.

– Vi håber, at rigtigt mange fra Mors og Thy og andre steder, har lyst til at kigge forbi. Vi ligger jo kun et par hundrede meter fra Arenaen, siger Lars Svane Nielsen.

Kl. 11.00 og kl. 12.30 vil der være rundvisning på Sports College Mors, mens der kl. 11.30 og 13.00 afholdes informationsoplæg for interesserede.

Sports College Mors byder også på lidt til ganen og halsen i forbindelse med Åbent Hus Arrangementet, der er åbent for alle interesserede.

Forfatter

Related posts

Top