Sports College Mors ruster sig til fremtiden

Det går godt på Sports College Mors. Faktisk har der aldrig nogensinde været så mange elever som nu, og den succes skal ikke bare fastholdes, men også gerne udbygges.

Det var budskabet fra formand Henrik Markmøller Bro på årets generalforsamling forleden aften.

– Vi har i år udvidet vores værelseskapacitet, og har nu 22 elever boende på college. Vi har 150 elever tilknyttet, hvoraf omkring 65 går på Morsø Gymnasium samt på HHX på EUC Nordvest. Der er kamp om de faldende ungdomsårgange, men vi kan se, at vores tilbud tiltrækker unge fra ind- og udland, sagde Henrik Markmøller Bro.

Han pegede blandt andet på det tætte samarbejde med HF Mors og Mors-Thy Håndbold, som nogle af årsagerne til, at Sports College Mors er attraktivt for unge.

I gang med at sikre fremtiden
Sports College Mors har en sund økonomi, og den udvikling ønsker formanden fortsat fokus på i fremtiden.

– En sund økonomi er afgørende for vores muligheder for at kunne udvikle os i fremtiden. Og udvikle skal vi, for udvikler vi os ikke og gør os attraktive for de unge, afvikler vi stille og roligt, sagde Henrik Markmøller Bro.

Sports College Mors blev etableret i 2012, blev en selvstændig organisation i 2014, og har siden starten gennemgået en løbende positiv udvikling på alle parametre. Skolen støttes af Morsø Kommune samt blandt andre Thisted Forsikring og Jyske Bank.

Arkivfoto

Forfatter

Related posts

Top