Sponsored by Thy inviterer til inspirationsaften

I Thy findes der mange store sportstalenter, der hver dag kæmper hårdt for at indfri sine sportslige mål samt få chancen for at repræsentere Thy internationalt.

Men talent alene er ikke nok til at opnå succes. Det kræver også økonomi, og derfor er atleterne afhængige af sponsorater.

Derfor er der torsdag aften inviteret til inspirationsmøde for erhvervslivet, som ved denne lejlighed helt uforpligtende kan blive klogere på, hvad det vil sige at blive en del af sponsorerne.

Det er det lokale projekt Sponsored by Thy, som har til formål at agere ressource- og sparringspartner for de unge atleter i forhold til en række facetter inden for sportens verden, der står bag invitationen.

Aftenen vil bl.a. tage udgangspunkt i Sponsored by Thy som projekt, samt hvordan dette initiativ med afsæt i atleterne kan være medvirkende til at skabe værdi for erhvervslivet gennem et eventuelt sponsorat.

Det er vigtigt for folkene bag Sponsored by Thy at understrege, at der ingen forventninger er til nogen form for forpligtelse fra de deltagende. Sponsored by Thy ønsker udelukkende at sikre en god aften, hvor folkene bag får mulighed for at formidle tankerne omkring Sponsored by Thy samt sætte lidt fokus på de involverede lokale atleter

Arrangementet finder sted torsdag d. 5. maj fra 17.30 til 21.30 i ThyHuset, Tilstedvej 73 i Thisted.

Du kan læse mere omkring arrangementet og tilmelde dig HER.

Foto: Sponsored by Thy

Forfatter

Related posts

Top