Spinningevent gav 420.553 kroner til Mors Thy Håndbold

Fredag aften blev der trampet i pedalerne i Jyske Bank Mors Arena hal 2, som lagde rammer til dette års Tour de Mors-Thy Spinning Grand Prix, hvor politikere, lokale erhvervsfolk og ligaspillerne dystede mod hinanden om at cykle flest kilometer på en time og dermed få så mange penge som muligt kørt hjem til Mors-Thy Håndbold.

– Efter en hård time på cyklerne viste sammentællingen, at de seje cyklister i alt har kørt kr. 420.553 kroner til klubben – et fantastisk resultat, som vi skylder alle cyklister, sponsorer og andre som har været involveret i spinnings-arrangementet stor tak for, siger Gunnar Bruhn Simonsen, der er direktør for sponsorater og events i Mors Thy Håndbold.

Foto : Mors Thy Håndbold

Efter selve spinningen var der musikalske indslag med På Slaget 12 samt lokale Michael Fisker, Cecilie Skærbech og Trio 413, som havde besøg på scenen af Mors-Thy Håndbolds egen Trio ”Cozy Country Club” med Kasper Larsen på guitar, Christoffer Cichosz på trommer og Marcus Dahlin guitarist og forsanger på Eagle Eye Cherrys nummer ”Save Tonight” – til stor jubel blandt aftenens 350 gæster.

Alle Mors-Thy-spillere fra både liga- og 2. divisionstruppen deltog i arrangementet – udover de cyklende spillere, var det nemlig også Mors-Thy-spillere, som sammen med Café Arena vartede alle de spisende gæster op og stod for betjening i baren.

– En fantastisk hyggelig og underholdende aften med et virkelig flot økonomisk resultat, siger Gunnar Bruhn Simonsen.

Fotos : Mors Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top