Spillestedet Thy henter leder i København

Det bliver den 39 årige Kennet Bøgehøj, der skal stå i spidsen for Spillestedet Thy fra 2017.

Det har en enig bestyrelse besluttet efter at have gennemgået over 49 ansøgninger

– vi havde ni særdeles velkvalificerede ansøgere til samtale, og umiddelbart kunne vi have ansat halvdelen af dem. Det var meget forskellige typer, lokale og ikke lokale og med Kennet får vi en leder med stor erfaring, og som virkeligt brændte igennem ved ansættelsessamtalen. Han VILLE simpelthen Spillestedet Thy, fortæller Ove Hegnhøj der er formand for Spillestedet Thy.

Leder af Spillestedet Stengade i København
Kennet Bøgehøj er leder af Spillestedet Stengade på Nørrebro i København. Han har stor erfaring med såvel foreningsarbejde som

Blandt andet fra Studenterhuset Aalborg, Roskilde Festival og Gutter Island Festival, samt ansættelser i Mellemfolkeligt Samvirke, Ungdommens Røde Kors, RUST og altså senest Spillestedet Stengade.

Spillestedet Thy består af en række musiske foreninger i hele Thy, som er blomstret op gennem de senere år ved mange frivilliges indsats.

– Spillestedslederens fornemste opgave bliver at koordinere foreningernes aktiviteter og være igangsætter for nye musikprojekter, så der kan komme endnu flere gode musikoplevelser i hele Thy, fortæller Ove Hegnhøj.

Lederen får base i Plantagehuset, og han skal – sammen med deltidsansatte og frivillige – og i samarbejde med foreningerne få Spillestedet Thy på landkortet som regionalt spillested.

Foto : Stengade 30

FAKTA:
Kennet Bøgehøj er 39 år og født og opvokset i Vendsyssel/Himmerland.
Student fra Støvring Gymnasium 1997.
HHX-eksamen, kontoruddannet ved Aalborg Kommune.
Har været involveret i Studenterhuset Aalborg, Roskilde Festival og Gutter Island Festival, samt haft ansættelser i Mellemfolkeligt Samvirke, Ungdommens Røde Kors, RUST og altså senest som leder af Spillestedet Stengade.

Forfatter

Related posts

Top