Spillestedet Thy byder på Birthe Kjær og Magtens Korridorer

Spillestedet Thy er klar til endnu en spændende sæson, der byder på flere spændende nye tiltag. Ikke mindst et program, der giver mulighed for at få helt store musikoplevelser – uanset om man er helt ung eller tilhører det mere modne publikum.

– Programmet afspejler ønsket om, at Spillestedet Thy skal være alle generationers spillested. Et musikalsk samlingspunkt for hele Thy, forklarer spillestedsleder Kennet Bøgehøj om baggrunden for bredden i programmet.

Fra Birthe Kjær til Magtens Korridorer
At programmet er bredt, understreges da også af et blik ned over de navne, der lægger vejen forbi Thy de næste godt fem måneder.

Indledningsvis østrigske Alpine Dweller, der åbner årets program med en koncert på Aldershvile B&B i Hørsted ved Snedsted, nu på fredag.

Herefter går det ellers slag i slag med stærke navne som Niels Vincentz Trio, Wild Stompers, den verdenskendte danske jazzsaxofonist Jesper Thilo, Sinne Eg & Thomas Fonnesbech, Kristin Korbs Merry Christmas Tree-O og mange flere for de jazzinteresserede.

Birthe Kjær. Foto: Pressefoto

Folkemusikken har også en flot plads i programmet med spændende navne som Vesselil, Tradish og svenske Spöket i Köket m.fl.

URT-huset lægger lokaler til koncerter med flere up-coming navne blandt andre mono mono, Lunar, CHAR, Bogfinkevej, Yune, Krain og mange flere i løbet af efteråret.

Der bliver også plads til en række kendte og skattede navne på plakaten. Blandt andre Allan Olsen, Magtens Korridorer, Anne Dorte Michelsen og band med Billy Cross, HUSH, islandske Kajsa Vala, Signe Svendsen, Dissing & Las, The Baghdaddies og Birthe Kjærs store jubilæumsshow.

Ny festival og jagten på nye talenter
Spillestedet Thy har også et par stærke nyheder på programmet i år.

Lørdag den 1. september afholdes Klitmøller Garage Festival. Tre gratis koncerter i tre forskellige lokale garager, og så en stor koncertaften i Kassehuset med Pacific Swell, radiohit-aktuelle Palace Winter og DJ-set med Ras Money.

– Festivalen har fået en fantastisk modtagelse. Vi har solgt over halvdelen af billetterne til aftenens koncert, mens koncerterne om dagen er gratis. Så det bliver fuldt hus, siger spillestedsleder Kennet Bøgehøj.

Forfatter

Related posts

Top