SparNord forlænger sponsoraftale med Sallingsund FC

Sallingsund FC og Spar Nord har gennem en årrække haft et godt samarbejde til glæde for begge parter.  Så tilfredse, at parterne har forlænget deres samarbejde med en ny sponsoraftale.

– Vi er meget tilfredse med samarbejdet og derfor har vi nu forlænget sponsoraftalen i en ny periode, siger Søren Skyldahl, formand for Sallingsund FC.

Sallingsund FC er blandt den del af egnens klubber, der oplever stor medlemstilgang i disse år. Flere og flere vælger at spille fodbold i Sallingssund FC, som et godt supplement til at holde formen vedlige og samtidig deltage i et socialt fællesskab.

Lokalt samarbejde
I Spar Nord er der også tilfredshed med forlængelsen af aftalen. ‘

– Vi er meget tilfredse med at kunne forlænge denne aftale, der samtidig er et godt bevis på, at vi fortsat støtter op også i Salling området. Det er vigtigt, at fastslå at vi støtter op og er vedholdende, så vi også er med på den lange bane,  siger souschef Kristen Degn fra Spar Nord Nykøbing.

Og aftalen er vigtig for sparord.

– det er den fordi klubbens værdier ligner vores værdier i Banken. Det handler om at være hurtig på den korte bane og vedholdende på den lange bane. Det er jo lige netop sådan, vi ønsker at blive omtalt og dermed være en af egnens førende pengeinstitutter, sier Kristen Degn.

Foto : SparNord

Forfatter

Related posts

Top