Sparekassen Vendsyssel fusionerer med Salling Bank

Bestyrelserne i Salling Bank A/S, som bl.a. har en afdeling i Nykøbing, og Sparekassen Vendsyssel, som har flere filialer i både Thy, Struer og Lemvig, har indgået aftale om at søge en fusion mellem de to pengeinstitutter med Sparekassen Vendsyssel som det fortsættende pengeinstitut.

Det oplyser Salling Bank i en selskabsmeddelelse.

– Hensigten med fusionen er at skabe et større og stærkere lokalt funderet pengeinstitut med en ledende markedsposition i Nordjylland og området omkring Limfjorden, Skive og Mariagerfjord, står der bl.a. i en meddelelsen.

Hvis fusionen gennemføres opnås en konsolideret position blandt Danmarks ti største pengeinstitutter målt på udlån.

– Fusionen forventes derfor at medføre, at det fusionerede pengeinstitut vil stå stærkere i konkurrencen om kunderne i de markedsområder, hvori Banken og Sparekassen opererer, står der videre i selskabsmeddelelsen.

Sparekassen Vendsyssel garanterer, at ingen medarbejdere i Salling Bank vil blive opsagt i de første 12 måneder efter gennemførelsen af fusionen.

Der er i forbindelse med aftalen om fusion indgået fratrædelsesaftale med direktør for Salling Bank Peter Vinther Christensen om, at han fratræder som led i en gennemførelse af fusionen, og direktionen i det fortsættende pengeinstitut vil således bestå af administrerende direktør Vagn Hansen og direktør Jan Skov.

Forfatter

Related posts

Top