Sparekassen Thy bliver Topsponsor i Mors-Thy Håndbold

Sparekassen Thy bliver nu Topsponsor i Mors Thy Håndbold efter, at man har indgået et navnesponsorat med selskabet bag arenaen i Nykøbing, der fremover bærer navnet Sparekassen Thy Arena | Mors.

– Vi er selvsagt glade for, at Sparekassen Thy har valgt at blive ny Topsponsor i Mors-Thy Håndbold. Det er glædeligt med en stor lokal medspiller, og vi glæder os til samarbejdet, som allerede er indledt med henblik på en udbytterig aftale til glæde for både Sparekassen Thy og Mors-Thy Håndbold, siger Gunnar Bruhn Simonsen, Mors-Thy Håndbold.

Og den nye topsponsor har været vigtig at få på plads for klubben.

– derfor er det dejligt at få Sparekassen Thy med i vores portefølje af gode lokale sponsorer – det er et klap på skulderen for det arbejde, der gøres i klubben, og et bevis på at Mors-Thy Håndbold er en god eksponeringsplatform for små og store virksomheder i området, siger Gunnar Bruhn Simonsen.

Og sponsoraftalen er helt i tråd med det, man ellers gør på området i Sparekassen Thy.

– Et topsponsorat i Mors-Thy Håndbold er for os en kombination af lokal opbakning og en investering. Samarbejdet med Mors-Thy Håndbold forventer vi os meget af. Eksempelvis vil vores lokale erhvervafdeling i Nykøbing komme til at gøre brug af Mors-Thy Håndbold som platform for en del af afdelingens aktiviteter og tilstedeværelse i Nykøbing, siger marketingchef Jakob Madsen fra Sparekassen Thy.

Den nye sponsoraftale trådte i kraft den 1. juli.

Forfatter

Related posts

Top