Spar Nord vil gøre det nemt at skifte bank

Spar Nord Nykøbing udvider nu tilgængeligheden for nye kunder, således de kan møde op helt til kl. 20 på torsdag den 22. september.

-Vi har fået mange nye kunder de senere år, men vi vil naturligvis gerne have endnu flere kunder på bøgerne. Derfor laver vi nu et arrangement, hvor vi holder længe åbent for nye kunder. Alle skal jo have muligheden i en travl hverdag, forklarer afdelingsdirektør Gunner R. Jensen

Tag nem id med
Nye kunder skal blot medbringe deres nem id, så klarer Spar Nord resten.
– Vi kan på den måde i de fleste tilfælde skaffe de nødvendige oplysninger om de enkeltes økonomi, så vi kan strikke en god løsning sammen i det efterfølgende tilbud. Det er ikke svært at skifte bank, der kræver som regel ikke mere end at man lærer en ny kode til sit dankort, siger Gunner R. Jensen.

 

Lokale rådgivere
Hos Spar Nord i Nykøbing har man udelukkende lokale rådgivere, der har et stort kendskab til egnen og en betydelig berøringsflade gennem deres virke i fritiden. – Det er vigtigt for os, at man som kunde ikke skal skifte rådgiver hele tiden. Vi tror de fleste er trætte af skulle fortælle livshistorien til en ny rådgiver igen og igen, slutter Gunner R. Jensen.

Forfatter

Related posts

Top