Spar Nord Nykøbing inviterer konfirmander til rentefest

Når årets knap 50.000 konfirmander og godt 15.000 nonfirmander i de kommende måneder bliver fejret, står flere af landets største banker klar med kontante tilbud i form af ekstraordinært høje indlånsrenter.

En ny analyse fra rådgivningsvirksomheden Mybanker.dk viser, at Spar Nord Nykøbing og landets øvrige Spar Nord-banker med et tilbud på 8 procent i rente tilbyder den højeste rente blandt de storbanker, der i år forsøger at tiltrække årets konfirmander og nonfirmander.

Ifølge Spar Nords beregninger sætter en konfirmand eller nonfirmand i gennemsnit godt 15.000 kroner ind på sin konfirmandkonto, og med godt 65.000 konfirmander og nonfirmander i år forventer banken, at det samlede indskud når op på 1 milliard kroner.

Spar Nord: Høj rente giver mening
Ifølge afdelingsdirektør Gunner R. Jensen i Spar Nord Nykøbing er tilbuddet om en indlånsrente på 8 procent isoleret set en underskudsforretning for Banken. Men på lang sigt giver tilbuddet rigtig god mening, fastslår han :

– Konfirmationsalderen er for mange unge det første tidspunkt, hvor de for alvor får penge på lommen. Derfor synes vi, det giver god mening at vise de unge mennesker værdien af at spare op frem for at bruge alle pengene på tablets og tøj, siger Gunner R. Jensen og fortsætter:

– Vi ser med andre ord også konfirmationen som en økonomisk højtid og et tidspunkt, hvor det er oplagt for os at gå i dialog med de unge mennesker og vise, hvad vi som bank har at byde på. Det har vi gjort i mange år, og vi ved, at mange af de unge mennesker holder fast i os, når først de lærer os at kende. På kort sigt er 8 procent i rente naturligvis en underskudsforretning for os, men vi vil hellere se sådan på det, at det er en langsigtet investering i relationer.

Mybanker: Brug tilbuddene
I Mybanker.dk opfordrer partner John Norden årets konfirmander og nonfirmander til at gøre brug af bankernes tilbud og samtidig til at være opmærksom på, hvad der sker med renten efter det første år, når de ekstraordinære høje renter ophører.

– De her tilbud kan give de unge nogle positive oplevelser med at spare op, og det kan give dem nogle sunde økonomiske vaner, der kan komme dem til gavn senere i livet. Og set i forhold til indlånsrenterne i øvrigt, som typisk er på 0 procent, så der tale om super attraktive tilbud, som det vil være dumt ikke at benytte sig af, siger John Norden.

Kort og købssikringsaftale
I Spar Nord Nykøbing og de øvrige Spar Nord-banker indebærer konfirmandtilbuddet, at der maksimalt kan indsættes 15.000 kroner på en konfirmandkonto til 8 procent i rente.

Der er ikke gebyrer forbundet med at oprette eller hæve på kontoen, men fra 12. december 2016 falder forrentningen af indskuddet til 0,5 procent i rente.

Spar Nords tilbud omfatter desuden et gratis MasterCard Debit inklusive en købssikringsaftale, der blandt andet indebærer 90 dages købsforsikring og 3 års ekstra reklamationsret.

Foto : GF Forsikring

Forfatter

Related posts

Top