Spar i Klitmøller udvider for millioner

Sparkøbmand i Klitmøller Mikael Konradsen udvider forretningen til næsten dobbelt størrelse – en udvidelse til et sted mellem 6 og 7 millioner kroner.

Med det nye byggeri vokser butikken fra 495 til 825 kvm.:

– Vi inddrager hele vores eksisterende lager i den nye butik og mere til. Den mere plads skal bruges til at give kunderne en endnu bedre indkøbsoplevelse med mere plads mellem hylderne, mere overskuelig indretning samt endnu flere nye og spændende varer, fortæller Mikael Konradsen.

Byggeriet er allerede i gang
Selvom man ikke umiddelbart man kan se det, er byggeri faktisk allerede gået i gang. Spar Klitmøller har købt en grund lige overfor butikken på Ørhagevej, hvor der allerede nu er etableret en ny parkeringsplads.

– Lige nu er det en grusparkering, men jeg forventer, at vi asfalterer den i slutningen af august, fortæller Mikael Konradsen.

Etablering af den nye parkeringsplads sker, fordi noget af den gamle inddrages til udvidelsen.

– Vores benzintank bliver dog der, hvor den altid har været, lover Mikael Konradsen.

Resten af byggeriet gennemføres mens butikken har dagligt åbent som altid.

– Vi vil gøre alt for, at generne for kunderne bliver så begrænsede som muligt. Vi har en tradition for at holde åbent alle årets dage, og det har vi tænkt os at fortsætte med : byggeri eller ej, slår Mikael Konradsen fast.

Byggeriet starter den første uge af september og den nye butik forventes indviet fredag den 12. april 2019.

I de 15 år Mikael Konradsen har ejet og drevet den lokale købmand er omsætningen blevet tredoblet, og antallet er medarbejdere er vokset fra 15 til 25.

Foto: Christian Kjeldsen

Forfatter

Related posts

Top