Sommerkoncerter på Mors

Sommeren bugner af gratis live koncerter rundt om på torve og pladser i Nykøbing.

Onsdage og lørdage til og med den første uge i august står Mors Handel traditionen tro bag afviklingen af en stribe live optrædener, og i år har det i forvejen omfattende musikprogram fået vokseværk.

KulturKANten står i løbet af sommeren bag en lang række koncerter i Nordjylland, der giver lokale musikere mulighed for atter at turnere efter mere end et år med Corona. Der er tale om i alt 60-70 koncerter til lands og til vands rundt om i Nordjylland.

På Mors kan morsingboer, turister og andre interesserede i juli få sig en jazz-oplevelse med Erik Michaelsen og nyde country/folk inspireret rock med henholdsvis Vingard og Jonas Ringtved. I august lægger musiker Thomas Blum til kaj i Ejerslev Havn samt Morsø Sejlklub og Marina i Nykøbing, hvor han spiller små intime koncerter på sin båd.

KulturKANten er Nordjyllands kulturaftale, der er et kulturpolitisk samarbejde mellem Morsø Kommune og de 10 øvrige nordjyske kommuner, Region Nordjylland og Kulturministeriet. Koncerterne på Mors arrangeres i samarbejde med Mors Handel samt KORMA – kompetencecenter for rytmisk musik i Aalborg.

Musikprogram
D. 21/7 kl. 15-16 og kl. 17 -18, Rådhustorvet i Nykøbing: Jonas Ringtved (country/folk inspireret rock)

D. 28/7 kl. 18:15-19:15, Rådhustorvet i Nykøbing: Erik Michaelsen (jazz)

D. 4/8 kl. 16-17 og kl. 18:00-19:00, Pakhustorvet i Nykøbing: Vingard v. Tine Vingaard (singer/songwriter)

D. 6/8 kl. 13:30-14:30, Ejerslev Havn: Bådkoncert med Thomas Blum & Co (singer/songwriter og skipper)

D. 6/8 kl. 19:30-20:30, Morsø Sejlklub og Marina: Bådkoncert med Thomas Blum & Co (singer/songwriter og skipper)

Forfatter

Related posts

Top