Sommerkoncerter i Nykøbing åbner med Kim & Hallo

Der lægges festligt fra land, når årets gratis koncertrække og “By Night” i Nykøbing starter d. 29. juni med KIM & HALLO. Bandet er kendte for deres høje energi og publikumsshow og de fem top-professionelle musikere, har siden 1990 etableret sig som et af Danmarks bedste danseorkester.

Bandet stammer fra Skive og er et alsidigt orkester, der formår at tilpasse sig publikums musiksmag. KIM & HALLO gør desuden en ære i at spille på ”rigtige” instrumenter og samtidig give det et mere højteknologisk tvist.

– Vi er glade for, at kunne præsentere dette flagskib på den danske popscene, som vi ved vil skabe masser af energi og stemning i byen. Alle sommerens onsdagskoncerter er gratis, og byen holder åbent ByNight så besøgende kan gøre ekstra gode handler helt frem til kl. 21, fortæller Michael Hansen, som er formand for Morsø Handelsstandsforening.

Deres store spilleglæde og tre leadvokaler sikrer stor afveksling – ligesom guitarer, bas, harmonika og saxofoner konstant bytter plads hos orkestermedlemmerne. Musisk har de en bred tilgang fra internationale hits, rock n´ roll, country til dansehits – altid serveret med et glimt i øjet.

Årets sommerkoncerter spænder bredt.

– Jeg er overbevidst om at årets sommerkoncerter også i år vil tiltrække mange besøgende, og noget som vi i Morsø Kommune er glade for at bakke op, fortæller Ellen Phillipsen Dahl, som er formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget. Hun hæfter sig også ved repertoiret spænder bredt, så der er underholdning for både unge og ældre.

Koncertrækken på Kirketorvet ser således ud:

· 29. juni – kl. 17 og kl 19 – KIM og HALLO
· 6. juli – kl. 17 og kl 19 – SUSSI OG LEO
· 13. juli – kl. 17 og kl. 19 – PÅ SLAGET 12
· 20. juli – kl. 17 – HASAN SHAH og kl. 19 PAGE FOUR
· 27. juli – kl. 18 – BIRTHE KJÆR
· 3. august – OVERRASKELSE

Forfatter

Related posts

Top