Sommerkoncert med bare baller

Der bliver masser af baller – ikke af stål men af halm – til Sommerkoncerten på Årbækmølle Strand på lørdag 20. juni.

– Koncerten bliver holdt i kulisser, hvor halmballer får afgørende funktion som kulisse og faciliteter for gæsterne. Der bliver baller i alle afskygninger, og de får alle centrale funktioner på og omkring pladsen, selv om det ikke er tid til høstfest endnu, siger Henrik Olsen, der er en af arrangørerne.

Han vil som vanligt optræde ulasteligt klædt, og han lover, at han ikke vil vise sine baller.

Arrangørerne satser på høj sol og dejligt sommervejr på lørdag med en velpolstret udendørs scene og mange små nicher i sol og læ for vinden.

– Ikke for regnen, for den kommer jo ikke. Vil man gerne sidde ekstra godt og blødt, er alle gæster velkommen til at indrette sin egen niche med medbragte faciliteter som stole, borde eller sofaarrangementer – naturligvis på eget ansvar, siger Henrik Olsen.

Den lokale sangerinde Linda Josefsen åbner koncerten, hvorefter vokalensemblet Soulmates overtager scenen. Nordjyske Daniel Zielke deler ud af sit alsidige talent, og Kirstine Birk med band underholder indtil spisepausen.

Derefter varmer Laura Mo op med nordjyske rytmer og humor, inden vores håbefulde lokale rockband Lattermild får æren af at slutte koncerten af og spille solen ned i 10-års jubilæumskoncerten.

Se mere på sommerkoncert.dk

Forfatter

Related posts

Top