Sommerjazz i Agger med Swingin Harlem Ramblers

Onsdag den 23. juli fra kl. 17 -20 er der igen glad jazz i Kulturperlen med den gode akustik, De Sorte Huse i Agger.

Huset vil genlyde af hyggelig og munter swingmusik med nogle af Nordjyllands mest fremragende jazzmusikere. Swingin’ Harlem Ramblers er navnet og består af: Mogens Nissen, altsax, Jens Jørgen Sørensen, tenorsax , Jørgen Vestergaard, piano, Jørgen Degn, kontrabas, Kristian Høje Kristensen, trommer og Fritz Tandrup, guitar.

– Vi har tidligere haft fornøjelsen af disse fremragende musikere, og det var en stor fornøjelse med fuldt hus i De Sorte Huse. Repertoiret er overvejende de gode swingmelodier kendt fra bl.a. Duke Ellington og Count Basie samt populære standardnumre afvekslende med store ballader og soli der giver minder om Charlie Parker, Stan Getz m.fl.. Guitaristen Fritz Tandrup er ofte blevet sammenlignet med Count Basies legendariske rytmeguitarist Freddie Green, men Fritz hiver også nogle smukke soli ud af strengene, fortæller Kaj Thomsen fra AggerEvents.

Lokalet byder også på en oplevelse, idet nogle af Finn Nygaards fantastiske jazzplakater er udlånt af Pakhuset Krik og ophængt omkring scenen.

Det er AggerEvents der er arrangør. Der kan købes øl/vand/vin og friske sandwich, eller fiskefrikadeller. Entreen er kr. 150,00, og billetter kan bestilles på billetter@aggerevents.dk tlf.sms 40295443 eller på webshop www.aggerevents.dk

Entre medlemmer af ”Jazz i Thy” kr. 125,00

Forfatter

Related posts

Top